Стовп, від падіння якого загинув 2-річний хустянин, "Закарпаттяобленерго" не належить

Стовп, від падіння якого загинув 2-річний хустянин, "Закарпаттяобленерго" не належить
Так прокоментували нещасний випадок у Хусті в обласній енергетичній компанії.

 

Сьогодні, 11.05.2018, в соціальних мережах та засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що в Хусті внаслідок падіння стовпа загинув дворічний малюк, а мати дитини перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що бетонний стовп, який упав через те, що його зачепив маніпулятором лісовоз, не належить товариству, тобто, не є електричним.

“Попередньо встановлено, що лісовоз УРАЛ, під час руху, зачепив кабель, який був протягнутий між стовпами і від цього, один бетонний стовп обвалився на коляску с дитиною, яку в той момент поруч везла жінка. В результаті цієї події, дитина у віці 1 року і 9 місяців загинула. Її мати отримала тілесні ушкодження та переломи”, — повідомили в ГУ Нацполіції України у Закарпатській області.

Правоохоронці додали, що на цей час автомобіль доставлено на штрафний майданчик, а у водія взято кров на аналіз на вміст алкоголю. За цим фактом відкрито провадження за частиною 2 статті 276 ККУ. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу для водія.

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів