Майбутні офіцери-прикордонники з Нацакадемії ім.Б.Хмельницького підсилили Мукачівський і Чопський загони

Майбутні офіцери-прикордонники з Нацакадемії ім.Б.Хмельницького підсилили Мукачівський і Чопський загони
У рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2018» на ділянку Мукачівського та Чопського прикордонних загонів прибули курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Вихованці прикордонного вишу будуть задіяні у заходах, спрямованих на нарощування зусиль з протидії протиправній діяльності на кордоні.

 

Після доведення обстановки, що склалась на ділянках загонів, та проведення додаткових інструктажів курсантів розподілили на підрозділи з найбільш напруженою обстановкою. Протягом двох днів майбутніх офіцерів ознайомлюватимуть з особливостями проходження кордону та специфікою  охорони  держрубежів на річковій, гірській та рівнинній ділянках. Після цього курсанти академії повноцінно нестимуть службу у складі змін прикордонних нарядів. Такі заходи дозволять значно  підвищити щільність охорони державного кордону та перекрити шляхи можливого переміщення контрабандних товарів, а самі курсанти на практиці випробують свої теоретичні знання.

Під час несення служби вихованці єдиного в Україні прикордонного вишу забезпечуватимуться  найсучаснішими технічними засобами, які використовують охоронці рубежів у своїй повсякденній діяльності. А це, перш за все,засоби зв’язку та спостереження, переносні тепловізори і засоби поглибленого огляду транспортних засобів тощо.

Перед вибуттям до прикордонних підрозділів, зі словами благословення і настанови на добрі справи, звернувся до майбутніх офіцерів військовий капелан отець Олег, а також побажав усім присутнім миру та злагоди. 

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів