Завжди бути там, де потрібна допомога — життєве кредо Наталії Непійпової

Завжди бути там, де потрібна допомога — життєве кредо Наталії Непійпової
Начальниця медичної служби Управління ДСНС Закарпаття Наталія Непійпова вже 13 років береже здоров'я особового складу оперативно-рятувальної служби та нарівні з чоловіками захищає країну від надзвичайних ситуацій.

 

Свій шлях у системі ДСНС Наталія почала ще у 2005 році, а до цього працювала в управлінні надзвичайних ситуацій Закарпатскої ОДА, санепідемстанції та міській лікарні.

Завжди бути там, де потрібна допомога — життєве кредо нашої героїні. І навіть не стільки на роботі, як поза службою. Наталія згадує, як у минулому році поїхала з чоловіком на відпочинок до озера Світязь, що на Волині. Приємний відпочинок вмить затьмарила пригода на воді: жінка побачила, як вітер перевернув надувний матрац, на якому плавала маленька дівчинка. Її дідусь, що знаходився поруч, почав пірнати та врешті-решт знайшов онучку. На щастя, дворічна дитина лише перелякалась, а от дідусь, від отриманого стресу отримав серцевий напад. Тож, пані Наталя взяла його порятунок у свої досвідчені руки.

Був ще один випадок на межі життя та смерті, коли жінці довелося рятувати 7-річного хлопчика, який вдавився цукеркою та почав задихатись під час відпочинку у кафе. І такі випадки скрізь і поруч, каже Наталія.

Коли у 2017-му році оголосили про ротацію у зону АТО, жінка без зайвих вагань запропонувала свою кандидатуру для відрядження на буремний Схід. Весь цей час вона забезпечувала медичний супровід рятувальників та піротехніків, надавала медичну допомогу військовим та постраждалому від війни місцевому населенню.

Своїм оптимізмом та впевненістю наша рятувальниця заряджає всіх навкруги, та нікому не дозволяє панікувати чи сумувати. Такою є вона, такими є жінки Служби порятунку – мудрими, щирими та справжніми.

Джерело: Управління ДСНС України у Закарпатській області

 

12 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів