Відбулося чергове закарпатське дербі ДЮФЛУ

Відбулося чергове закарпатське дербі ДЮФЛУ
Учора, 12 травня на мукачівському стадіоні «Авангард» в рамках 16-го туру ДЮФЛУ в вищій лізі знову відбулося «закарпатське дербі» - мукачівський МФА у двох вікових групах U-17 та U-15 приймав однолітків ужгородського СДЮСШОРу.

 

Нагадаємо, що в команд нині зовсім полярні завдання, якщо ужгородці себе більш-менш комфортно почувають, а команда 2004 (U-14) р.н. претендує потрапити до фінальної частини чемпіонату, то в мукачівців триває жорстка боротьба за збереження прописки в вищій лізі.

Тож у матчі команд U-17 господарі – МФА доволі впевнено здолали гостей з Ужгорода – 3:1, а от уже в протистоянні команд U-15 події розгорталися більш драматично. Спочатку повели господарі, але згодом припустилися двох грубих помилок й поступалися вже – 1:2, але наприкінці другого тайму зуміли реалізувати свої дві нагоди й вирвали перемогу – вийшов неймовірний камбек.

А от на виїзді в Володимир-Волинську команди  МФА U-16 та U-14 у матчах з місцевим BRW-ВІК виступили невдало. Старша команда ще в першій половині поєдинку пропустила три голи й доля матчу була вирішена, а молодші мукачівці, хоч і продемонстрували якісну гру, проте через єдину помилку дозволили господарям провести єдиний м’яч, який і вирішив результат двобою.

А СДЮСШОР в рідних стінах у цих вікових групах переграв гостей із івано-франківського «Прикарпаття». Команда U-16 переміг з рахунком – 3:0, а U-14 з таким же результатом також переміг прикарпатців.   

Семен МИХАЙЛИК

 

13 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів