Відео дня: Що Харків знає про Закарпаття

Відео дня: Що Харків знає про Закарпаття
Одна з ідей форуму "СлободаКульт", який протягом двох наступних тижнів проходитиме в Ужгороді та Мукачеві – об’єднати країну мережею, або, скоріше, мереживом приватних відносин і вражень людей один від одного і від іншого регіону, дати їм можливість спільно створювати і спільно приймати культурний продукт.

 

"Коли ти пам'ятаєш, в якому місті пила на вулиці ранкову каву і говорила з приємними людьми – воно (місто) стає частиною і твоєї приватної історії, ти так легко його не віддаси", – каже керівник проектів, співзасновник Dofa.Fund Ольга Сагайдак.

"Ми пропонуємо відвідувачам не просто "помилуватися мистецтвом", ми художніми засобами провокуємо до розмови, обговорення - загального, відмінного, цінного, небезпечного, минулого і майбутнього".

Культурний форум "СлободаКульт" також покликаний руйнувати стереотипи, які наявні в мешканців нашої великої країни про віддалені області та міста.

Це відео показує, скільки і що знають харків’яни про Закарпаття.

Накипело

Нагадаємо: На Закарпатті пройде культурний мегапроект "СлободаКульт"

 

13 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Елена 2018-05-13 / 22:28:54

    Я сама харьковчанка и мне стыдно за то, что люди не только не знают географию родной Страны, так ещё не хотят расширять свой кругозор, даже нет желания посмотреть красоты Закарпатской области. Я люблю Закарпатье, я люблю Украину и горжусь, что живу в этой стране и рада, что у меня есть возможность путешествовать, открывая каждый раз что-то новое, новый уголок, новые просторы нашей БОЛЬШОЙ СТРАНЫ!!!!
    Харьковчане, развивайтесь!!!!