П’яний водій – закарпатській поліції: За кермом у нетверезому стані, я їжджу уважно

П’яний водій – закарпатській поліції: За кермом у нетверезому стані, я їжджу уважно
Вчора, близько 22-ї години, патрульним надійшов виклик про ДТП в селі Минай, на вулиці К.Патруса. Інспектори оперативно прибули на місце події. Як виявилось, 51-річний водій, керуючи автомобілем Opel Astra, невпорався із керуванням та з’їхав у кювет.

 

Коли патрульні підійшли до автомобіля то відразу виявили, що керманич знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. На неодноразову вимогу надати документи чоловік відмовлявся. Водію було весело і він серйозно сприймати зауваження інспекторів не збирався, розповідаючи історії, що коли нетверезий керує автомобілем, то їздить максимально уважно і лише 20 км/час.

Та коли патрульні повідомили чоловіку, що на нього складають відповідні адміністративні матеріали, то посмішка вмить пропала. Тоді громадянин, "запитував" поліцейських чи не хочуть вони мати проблеми, чи можна якось це вирішити і т.д. В результаті, витягнув із гаманця 500 гривень і вирішив що це допоможе.

Водія неодноразово попередили про кримінальну відповідальність за такі дії та водії наполягав. В результаті інспектори викликали слідчих та повідомили їм про цей факт. Чоловікові тепер загрожує відповідальність за ст.369 ККУ (Пропозиція неправомірної вигоди посадовій особі).

Нагадуємо: пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду є злочином і карається згідно Кримінального Кодексу України.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

14 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів