Олександр Педан підпише меморандум з мером Ужгорода Богданом Андрїївим

Олександр Педан підпише меморандум з мером Ужгорода Богданом Андрїївим
15 травня 2018 року о 09:00 в Ужгороді у приміщенні Ужгородської міської ради відбудеться підписання меморандуму про розвиток спорту між міським головою Богданом Андріївим та лідером Спортивного руху JuniorZ Олександром Педаном, а о 10:00 в Ужгородській класичній гімназії почнеться тренінг з інноваційних видів спорту для вчителів фізкультури.

 

Метою семінару є обговорення шляхів впровадження та популяризації нових видів спорту на уроках фізкультури та презентація варіативних спортивних модулів від національних федерацій. У навчальній програмі, затвердженої Міністерством освіти і науки на 2017-2018 рр. з предмету «фізична культура», можна обрати з 33 варіативних видів спорту. Тренінги від JuniorZ допоможуть вчителям не тільки розібратися із нововведеннями, а й покажуть на практиці як інтегрувати у навчальний процес новий спорт для дітей. Фризбі, петанк, флорбол, бадмінтон, самбо, чирлідинг – це лише частина можливих модулів фізкультури, які вже завтра зможуть викладати вчителі на уроках фізкультури.

Семінар проходить за підтримки міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, Міністерства освіти та науки України і спортивного руху Олександра Педана JuniorZ.

«Нове покоління більше цікавлять гаджети ніж спорт, а повинно бути навпаки. Рух JuniorZ пропагує інші підходи до занять фізкультури, бо часи змінюються і діти хочуть нові види спорту, сучасні активності та емоції. Разом із представниками федерацій ми хочемо докорінно змінити уроки фізкультури. Семінари від JuniorZ допоможуть вчителям зробити заняття цікавішими та адаптувати їх для дітей покоління Z. Разом із Міністерством освіти і науки України ми запрошуємо на тренінг усі школи Ужгорода та області, усіх директорів, вчителів та батьків-активістів. Ми прагнемо, щоб дитина будь-якої статі, рівня підготовленності та стану здоров’я отримувала задоволення від занять, а не шукала медичну довідку та відсижувалася на лаві. Команда JuniorZ зробить усе можливе заради впровадження нових, актуальних для покоління Z видів спорту, які будуть доступні дітям і вчителям. Участь у тренінгу безкоштовна», – розповів телеведучий та лідер спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

У програмі тренінгу:

  • зустріч із лідерами учнівського самоврядування м. Ужгорода «Корзо» у приміщенні медіацентру учнівського самоврядування (вул.Сільвая,3. ЗОШ 20 – ліцей «Лідер»)
  • підписання меморандуму з мером міста Ужгород Богданом Андріївом відбудеться о 9:00 у приміщенні міської ради (площа Поштова,3)
  • презентація видів спорту: чирлідингу, петанку, самбо, бадмінтону, флорболу, фризбі
  • виступ лідера спортивного руху JuniorZ Олександра Педана
  • демонстративні тренування з кожного виду спорту

Запрошені гості:

  • Богдан Андріїв, міський голова Ужгорода
  • Тамуз Хидир, голова правління Української Федерації флорболу (УФФ)
  • Андрій Боляк, президент Федерації чирлідингу та чирспорту України
  • Василь Леськів, президент Всеукраїнської Федерації петанку
  • Оксана Гречанюк, член виконкому Федерації бадмінтону України, майстер спорту з бадмінтону

Адреса: м.Ужгород, вул. 8 березня, 44 (у приміщенні Ужгородської класичної гімназії)

Початок заходу: 15.05.2018 р. о 10:00.

Контакти для ЗМІ:

Ірина Кириленко – 067 690 08 94, [email protected]

Марина Лучка – 095 257 49 87, [email protected]

 

14 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів