Тиждень студентської дружби в Ужгородському університеті відкрито

Тиждень студентської дружби в Ужгородському університеті відкрито
У понеділок, 14-го травня, на спортивному майданчику Ужгородського національного університету, у рамках фестивалю Тиждень студентської дружби, відбулися змагання з міні-футболу та баскетболу. Участь у фестивалі взяло 13 команд з різних факультетів вишу, у складі яких виступають українці, угорці та представники країн Африки.

 

Організували захід УжНУ спільно із Закарпатським угорськомовним товариством студентів та молодих дослідників (ЗУТСМД). Одним з організаторів спортивного дійства був представник ЗУТСМД  Віктор Макушин. За словами пана Віктора, спортивні змагання насичують студентське життя цікавими подіями і незабутніми яскравими враженнями. «Такі акції відбуваються щорічно, тому для нас це стало вже певною традицією. Нині 4-тий раз ми збираємося величезною студентською сім’єю, щоб відпочити та провести час. Студенти змагатимуться протягом трьох днів у різних дисциплінах, зокрема таких як: футбол, волейбол, баскетбол, пінг-понг та крикет», – повідомив Віктор Макушин.

За результатами ігор перше місце по міні-футболу виборола команда медичного факультету «Egypt from Africa», а перемогу з баскетболу одержали «Басейн Нігерія».

Команди гідно змагалися,  не зважаючи на запеклу боротьбу учасники отримали масу задоволення та гарний настрій. Змагання триватимуть ще кілька днів. Наступні на черзі - першість з волейболу та настільного тенісу.

Максим Грежинець,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

15 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів