Анетта Суханич з Ужгорода перемогла в конкурсі малюнків "Гвардієць очима дитини"

Анетта Суханич з Ужгорода перемогла в конкурсі малюнків "Гвардієць очима дитини"
Понад дві сотні малюнків, кілька тижнів на обрання переможця і нарешті у Тернополі, Рівному та Ужгороді нагороди знайшли своїх героїв.

 

Якою бачать дітлахи Національну гвардію України дізнались військовослужбовці військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, а у Рівному, Тернополі та Ужгороді нагородили переможців конкурсу «Гвардієць очима дитини».

Понад дві сотні малюнків, кілька тижнів на обрання переможця і нарешті у Тернополі, Рівному та Ужгороді нагороди знайшли своїх героїв.

Нагадаємо, що за ініціативи 2 Галицької бригади до Дня створення Національної гвардії України серед школярів міст, де знаходяться окремо дислоковані батальйони, був проведений конкурс малюнків «Гвардієць очима дитини». Дітям було запропоновано через зображення на папері передати своє уявлення про військовослужбовців Нацгвардії.

«Ми знаємо, що вустами дитини говорить істина та впевнені, що діти бачать світ чистим і добрим, - розповідає командир військової частини полковник Петро Шуляк. -  Тому перед святкуванням 4 річниці створення Національної гвардії України ми вирішили організувати конкурс малюнків, де б діти показали, якими вони бачать військовослужбовців Національної гвардії України, відобразили б завдання, які виконують гвардійці. Результат перевершив усі наші очікування».

Учні 7 та 8 класів активно долучились до конкурсу, їм завзято допомагали вчителі та батьки. «Я дуже поважаю військових і зараз особливо хочеться їх підтримати, - розповідає Анетта Суханич, переможниця з Ужгорода. – Ми ще діти, але нам теж хочеться хоч якось проявити турботу про них. Мабуть тому я настільки надихнулась, що намалювала малюнок, який переміг».

Ті діти, які зайняли перші місця, отримали сертифікати на професійні фотосесії у стилі «Military», інші абонементи в басейни та смаколики.

«Було надзвичайно важко визначити переможця, - розповідає заступник командира 4 батальйону по роботі з особовим складом майор Йосип Бак. – Всі малюнки були унікальні. Ми були вражені, наскільки тонко діти помічають деталі нашої форми, зброї чи навіть елементи стройової підготовки. Усі вони зобразили гвардійців мужніми захисниками України».

У Тернополі та Рівному гвардійці завітали до своїх переможців безпосередньо на уроки та привітали дітей із перемогою в конкурсі.

Джерело: Національна гвардія України

 

15 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів