"Зелені кашкети" запрошують краян долучитися до почесної справи охорони кордонів Закарпаття

"Зелені кашкети" запрошують краян долучитися до почесної справи охорони кордонів Закарпаття
Державну прикордонну службу представили на «Вернісажі виробничих професій» у м.Перечин Закарпатської області військовослужбовці Окремого відділу комплектування Західного регіонального управління.

 

На захід, організований у Перечинському професійно-технічному ліцеї, військових запросили спеціалісти  Ужгородського районного центру зайнятості. Численним гостям свята розповідали про переваги служби у лавах ДПСУ, про можливості кар’єрного зростання та соціальні гарантії, які надаються військовослужбовцям за контрактом.

Особливу зацікавленість захід викликав у молодого покоління. Хлопці та дівчата охоче дізнавались про специфіку прикордонної служби та вимоги, які висуваються до кандидатів. Вони також з захватом спостерігали за роботою службового собаки та випробовували взірці зброї і спецтехніки, представлені охоронцями держрубежів. Багато хто з випускників висловив намір спробувати себе у майбутньому в якості прикордонника. Такий інтерес до військової справи цілком зрозумілий, адже разом з підписанням контракту прикордонники отримують низку переваг: гідну заробітну платню, можливість безкоштовного навчання за різними спеціальностями, забезпечення службовим житлом та кваліфіковане медичне обслуговування.

Отож, бажаючих долучитись до почесної справи охорони кордону запрошуємо звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби України, за адресами: м. Мукачеве, вул. Недецеї 45, або м.Чоп, вулиця Головна, 55а.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

15 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів