Єдиний укулеле-бенд України "Аlcohol Ukulelе" вперше везе своє музичне шоу на Закарпаття

Єдиний укулеле-бенд України "Аlcohol Ukulelе" вперше везе своє музичне шоу на Закарпаття
В рамках форуму СлободаКульт, що проходить на Закарпатті, можна почути суміш українського зомбі-кантрі, дізнатися що таке тазобас, дідлі-бо та казу та побачити майстер-клас від учасників групи по створенню цих чудернацьких інструментів.

 

22 травня, 16:00, Театральна площа, Ужгород. Майстер-клас Alcohol Ukulele: Як робити незвичні музичні інструменти із звичайних речей. 20:30 Концерт Alcohol Ukulele.

Соціальне кабаре від харківського ансамблю укулеле, банджо, флейти і тазобасу. Ексклюзивні інструменти з майстерні групи та майстеркласс по їх виготовленню від фронтмену гурту Юрека Якубова. Тексти на теми соціального і політичного сьогодення від єдиного в Україні укулеле-бенду. Декорації з русалками від харківських художниць Даші Халіної та Оксани Солоп, маски та костюми на площі Театральній 22 травня в Ужгороді.

В рамках музичної програми У клубах, театрах і на вулицях. СлободаКульт: музика і театр на відвідувачів чекає незліченна кількість цікавих подій: концерти на площах, вистави, театральні перформанси, зустрічі з поетами, художниками та велика дитяча програма.

15-29 травня, Ужгород—Мукачево.

Докладна програма за посиланням: https://dofa.fund/…/forum-slob…/slobodacult-forum-s-program/

Вхід на всі події безкоштовний.

 

16 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів