Як ужгородка та донеччанка створили дитячий клуб корисного дозвілля

Як ужгородка та донеччанка створили дитячий клуб корисного дозвілля
Чи легко знайшли спільну мову дві дівчини з різних куточків України? Яна Смоляр, мешканка Ужгорода, аніматор з досвідом та переселенка з Донецька, Еліна Біцуля мама 2-їх дітей та маркетинг-менеджер за освітою, відкрили спільний дитячий клуб корисного дозвілля.

 

В Ужгороді відкрився центр, де на одній території можуть з користю проводити час діти віком від 1 до 15 років (вул. Володимирська, 90). Кожен знайде іграшки та розваги відповідно до свого віку. А батьки зможуть тим часом спокійно насолодитися кавою та переглянути дитячі книжки відомих українських видавництв.

«Познайомилися ми ще у  2015 році, -розповідає Еліна. –За ці кілька років у нас були цікаві спільні дитячі заходи та тематичні свята, батьківські зустрічі. У лютому 2018 ми зустрілися за чашкою кави, розговорилися та почали мріяти над досконалою територією для дітей з корисними розвагами. Таким концептуальним місцем для всієї родини, особливо таких, в яких різниця між дітьми 5 і більше років. Де малюки 6 місяців можуть розвиватися фізично і емоційно, і в цей же час дошкільнята та молодші школярі проводити час з користю для інтелекту і розвитку комунікативних навичок. Хотілося створити особливий простір (виділити спеціальну зону) для підлітків, де вони могли б збиратися з друзями, грати в настільні ігри, ігрову консоль або дивитися вподобані фільми на будь-якій смак».

Втілювати свою мрію дівчата почали у березні 2018 року. «У кожної з нас вже був досвід роботи з дітьми різного віку. Ми проаналізували роботу багатьох закладів і обрали найкраще, що має бути у корисності проведення вільного часу для дітей,- додає Яна. -- Тому легко дійшли згоди у створені території дитячих розваг. Блискавично народилася і назва: PlayTime  Незаперечним є факт, що світ дитина пізнає через гру, а дорослим дітям часу для гри дуже не вистачає. Та навіть батькам іноді потрібно зупинитися та пограти, поспілкуватися, поскладати, почитати, побалакати за спільною справою з унікальнішою  особистістю - своєю дитиною».

На великій площі розташовані ігрові майданчики для різного віку: для тих, хто любить пострибати, побігати, або конструювати чи будувати. Можна заховатися у затишному гамаку і почитати книжку або погойдатися і відпочити. Дівчата кажуть, що спеціально передбачили окремий комфортний зал для свят, тусовок та майстер-класів, зустрічей та освітніх проектів, як для дітей так і їх батьків.

«Ми створили всі умови для гармонійного розвитку особистості та розкриття здібностей під час проведення корисного дозвілля, додає Еліна. - Чекаємо дорослих і малих випробувати Playtime.

Ужгородський прес клуб

 

16 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів