Представник влади Ужгорода бере участь у "партнерському" круглому столі у столиці Буковини

Представник влади Ужгорода бере участь у "партнерському" круглому столі у столиці Буковини
Третій круглий стіл «Партнерство з мiстами Нiмеччини» проходить сьогодні в Чернівцях. Організатори – Сервісна служба «Громади в Єдиному Світі» німецького некомерційного товариства «Engagement Global» та Чернівецька міська рада.

 

Відкрили зібрання міський голова Чернівців Олексій Каспрук та керівник проекту Михайло Гамалій, під час виступів відзначали найактивнішу співпрацю Харкова, Луцька, Чернівців та Ужгорода, які мають своїх інтегрованих експертів із розвитку побратимства.

Уже обговорили проектні ідеї та пропозиції, які можуть реалізовуватися в партнерстві з Дармштадтом у рамках програм: «Міста в Єдиному Світі» (SKEW), NAKOPA, “U-Lead”, Товариства з міжнародного співробітництва (GIZ), Фонду Конрада Аденауера на 2018- 2020 роки у сфері енергозбереження, велоінфраструктури, екології, створення громадських просторів, інклюзії дітей з особливими потребами, обміну досвідом у залученні громадян до прийняття рішень владою, спільних навчальних програмах.

У дискусії беруть участь представники 37 територіальних громад, від Ужгорода – заступник міського голови Олександр Білак.

Учасники круглого столу також дискутуватимуть про виклики у співпраці з німецькими партнерами і обговорять можливість створення регіональних мереж для обміну досвідом з питань українсько-німецької партнерської співпраці.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

16 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів