Закарпатський окружний адміністративний суд відзначив 10-ту річницю процесуальної діяльності

Закарпатський окружний адміністративний суд відзначив 10-ту річницю процесуальної діяльності
Урочисті збори колективу з цієї нагоди розпочали хвилиною мовчання, вшановуючи пам’ять передчасно померлого першого голови суду Андрійця В.Д.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся голова суду Шешеня Олексій Миколайович, який  у своїй промові нагадав  історію започаткування адміністративного судочинства, про створення та початок роботи Закарпатського окружного адміністративного суду, говорив про здобутки та досягнення колективу суду за весь період роботи, а також про цілі та плани на майбутнє. Він також зазначив, що попри всі труднощі, які доводилося долати на шляху становлення й утвердження адміністративної юстиції, судді та працівники апарату Закарпатського  окружного адміністративного суду продемонстрували яскравий приклад високого професіоналізму й відданості справі, результатом чого стали високі показники роботи серед судів Львівського  апеляційного адміністративного округу та висока оцінка якості роботи суду відвідувачами.

 

       З нагоди професійного свята колектив суду привітав начальник ТУ ДСА України в Закарпатській області Кошинський  О.О., а також були зачитані вітання від вищих судових інстанцій України та голів судів.

      На завершення  урочистостей відбулося нагородження  працівників суду  відзнаками та почесними нагородами, а новим працівникам вручили посвідчення  та брошури про суд, виданої з нагоди 10-ї річниці процесуальної діяльності Закарпатського окружного адміністративного суду.

 

За повідомленням прес-служби суду 

 

16 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів