Попри опір «Опору» МФА здобуває вікторію

Попри опір «Опору» МФА здобуває вікторію
Поєдинок у рідних стінах проти львівського «Опору» для МФА був завершальним у цьому сезоні на домашній арені Тож, звісно, наша команда прагнула завершити його перед власними вболівальниками на позитиві. Хоча вболівальників на цей поєдинок через дощову погоду та ранній початок зустрічі прийшло небагато.

 

Як виявилося «Опір» доволі пристойно налаштувався на цю зустріч, практично ні в чому не поступаючись нашій команді. Але все ж  ще в першій половині Назар Грицак міг би засмутити кіпера львів’ян, однак, не влучив у ствір воріт з вигідної позиції. Не пішли удари в Артема Атамася, який у минулому матчі зумів забити красень-гол у чемпіонаті області в ворота іршавської «Бужори». Єдиний нападник мукачівців Артем Баятян, хоч і чіплявся за м’яч на половині поля суперника та до загострення не доходило. Тож перша половина завершилася без голів.

На початку другої  частини поєдинку дещо жвавішими виглядали гравці «Опору», який дуже активно та емоційно підганяв наставник.  У цьому матчі на повну довелося попрацювати нашому воротарю, який зумів парирувати кілька небезпечних ударів гостей, а під час однієї з атак Артем тричі поспіль виручив команду після забійних ударів  гравців «Опору». Саме надійна гра кіпера додала впевненості діям партнерів і на 78-й хвилині вивірну передачу з центральної зони на правий кут воротарського майданчика отримав С. Синишин, який прийняв м’яч, а вже другим дотиком спрямував його в ближній кут воріт і відкрив рахунок у матчі. Цей м’яч досить таки психологічно  надломив львів’ян, які занадто емоційно почали реагувати на  рішення, як наслідок – залишилися в меншості через друге попередження в одного з гравців. Чисельною більшістю на заключній хвилині гри скористалися господарі – розгорнуту атаку після кількох відскоків таки точно завершив Тіберій Габовда і встановив остаточний результат у цій грі. Тож 2:0 перемагає МФА.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

Глядачів: 100, температура + 18

МФА (Мукачево) – «Опір» (Львів) – 2:0 (0:0)

Голи: Синишин 78, Габовда 90

Арбітр: Заліський Іван (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля (Ужгород), Сухан Маряна (Мукачево);

Спостерігач арбітражу: Козик Василь (Мукачево).

СКЛАДИ КОМАНД

МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Смітюха Олег, Береш Антон, Синишин Святослав, Ярмошенко Владислав, Дністрянський Олександр (Лозан Олег  59), Атамась Артем, Кодря Максим (Кривка Василь (90+1), Грицак Назар (Габовда Тіберій 68), Баятян Артем (Байса Іван 59).

Запасні: Мельник Назар, Колісник Максим, Цвик Микола

Тренер: Віктор Ряшко

«Опір»: Кобаль Вадим, Неберикут Владислав, Ігнатюк Роман, Савків Ярослав, Снак Михайло, Пелюх Віталій (Олексюк Руслан 71), Жовклий Геннадій, Нікітчук Валерій, Михальчук Віктор, Морозович Володимир, Касперський Андрій (Данканич Віктор 72).

Запасні: Дуб Артур, Зюльков Геннадій, Зінько Олег, Федишин Володимир.

Тренер: Д.Фіалка

Попередження: Смітюха 63, Лозан 68 – Неберикут 35, Жовклий 81

Вилучення: Неберикут 90

Семен МИХАЙЛИК

 

17 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів