Чеські "гасічі" приїхали в Ужгород не з порожніми руками!

Чеські "гасічі" приїхали в Ужгород не з порожніми руками!
А з купою подарунків. Зокрема вогнеборці обласного центру Закарпаття відтепер мають на озброєнні компресор високого тиску Bauer Verticus 5 та квадрокоптер DJI Phantom 3.

 

Усі ці корисні подарунки було вручено напередодні, 16 травня, під час наради у 1-му державному пожежно-рятувальному загоні  гетьманом Пардубицького краю Мартіном Нєтоліцкім та головою Крайового товариства пожежників Пардубицького краю Йозефом Бідмоном.

У свою чергу начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував чеським друзям за підтримку та надану допомогу й зазначив, що це обладнання - вкрай корисне для закарпатських рятувальників. І хоча воно безпосередньо не буде застосовуватись для порятунку людського життя та майна, але допоможе рятувальникам у повсякденній роботі.

Далі чеські колеги ознайомилися з роботою служби порятунку «101» та пожежним «озброєнням» закарпатських вогнеборців. На території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини гості оглянули автопарк закарпатських вогнеборців та дуже тішилися тим, що він поповнився новим автомобілем МАЗ. А ще роздивлялися обладнання та власноруч тестували його.

Ну і звісно ж чеські колеги проінструктували закарпатських рятувальників, як користуватись отриманими подарунками.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

17 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів