Урок безпеки на дорозі та у воді провели ювенали в школі закарпатського Невицького

Урок безпеки на дорозі та у воді провели ювенали в школі закарпатського Невицького
Ювенальна поліція Закарпаття використовує сучасні інтерактивні способи навчання дітей основам безпеки на дорозі, у воді, в повсякденному житті та при спілкуванні з іншими дітьми та дорослими.

 

Начальник ювенальної поліції Закарпаття Андрій Курта спільно з головою Громадської організації «Паралельний світ» Андрієм Доніченком та працівниками сектору реагування патрульної поліції Ужгородського відділення провели навчальний захід з дітьми в селі Невицьке. З учнями Невицької загальноосвітньої школи провели урок безпеки на дорозі та у воді.

Традиційно поліція Закарпаття для навчання використовує сучасні методи і перетворює виховний процес в цікаву гру та корисну пригоду. Діти під час зустрічі не просто повторювали правила та вчили основні дорожні знаки, а брали участь в інтерактивному процесі, у формі гри вони застосовували свої знання, висловлювали власні думки про учасників дорожнього руху. Діти з Невицької загальноосвітньої школи вчилися мислити і виходити з нетипової ситуації.

Правоохоронці розказували їм про те, що необхідно не лише бути правим і не порушувати правил, а й залишатися у безпеці та за потреби поступитися порушникам.

Начальник ювенальної превенції Андрій Курта також розповів учням про небезпеку, яка чатує на дітей в лісі та на воді без супроводу і нагляду батьків та дорослих. Правоохоронець максимально доступно пояснив дітям, що в питаннях власної безпеки варто завжди перестрахуватися.

Насамкінець працівники сектору реагування патрульної поліції Ужгородського відділення показали дітям службовий автомобіль, і ті мали змогу відчути себе правоохоронцями, скористатися рацією та включити мигалки.

«Для найкращого засвоєння інформації дітям потрібно вигадувати нові та нові способи засвоєння корисної інформації. В сучасному світі дуже багато різноманітної інформації, і дуже важливо привернути увагу та зацікавити тим, що дійсно важливо. Ювенальна поліція постійно вдосконалюється і намагається відповідати вимогам часу», – відзначив Андрій Курта.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів