Завершується підготовка до найпривабливішої події "Міс УжНУ-2018"

Завершується підготовка до найпривабливішої події "Міс УжНУ-2018"
Найвродливіші дівчата різних факультетів Ужгородського національного університету вже вкотре зустрічаються у Студентському центрі дозвілля “ЮВЕНТУС”, аби підготуватися до конкурсу краси, де планують вразити своєю винахідливістю, розумом та вродою. Організатори заходу обіцяють грандіозне та яскраве шоу, яке відбудеться 23-го травня у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

 

За корону «Міс УжНУ – 2018» боротимуться чотирнадцять красунь та розумниць з різних факультетів вишу. Кожна з дівчата серйозно налаштована та  впевнена у власних силах. «Узявши участь у конкурсі на своєму факультеті я не здогадувалась, що отримаю перемогу, але так склалися обставини, і я дуже рада, що пройшла перший етап. Мені приємно, що нині беру участь у такому масштабному заході, як «Міс УжНУ – 2018», тому я зроблю все можливе щоб перемогти» – розповідає студентка 1-го курсу факультету туризму та міжнародних комунікацій Дарія Богдан.

Ще одна учасниця конкурсу вважає участь у подібних заходах додатковим шансом реалізувати себе та спробувати свої сили у новій сфері. «Нові люди - це завжди добре! Завдяки цьому конкурсу я здобула чимало нових знайомств, які можуть бути корисними в майбутньому, а також отримала хороший досвід. Хочу побажати усім дівчатам налаштовувати себе на «перше місце». Я думаю, що кожна з нас повинна показати себе на всі сто відсотків» – відмітила студентка стоматологічного факультету Анастасія Стойка.

Підготовка до конкурсу «Міс УжНУ – 2018» вкотре демонструє, що у студентській родині є чимало талановитих, розумних та привабливих студентів, зокрема, представниць «слабкої» статі. Бажаємо кожній з учасниць продемонструвати себе з найкращого боку та довести суддям, що кожна з них гідна отримати титул «Міс УжНУ – 2018».

Максим Грежинець

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

17 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів