Особи викрадачів трьох велосипедів, шуруповерта, молотків та садових ножиць встановила поліція Закарпаття

Особи викрадачів трьох велосипедів, шуруповерта, молотків та садових ножиць встановила поліція Закарпаття
За усіма фактами незаконного викрадення майна, що належить закарпатцям, правоохоронці розпочали слідство. Наразі поліція опитує причетних до злочину. Відносно фігурантів вирішується питання про притягнення їх до відповідальності.

 

За добу закарпатські полісмени розкрили чотири крадіжки. Усі злочини розкриті оперативно. Крадені речі вилучили. Після завершення слідства майно повернуть власникам.

Одразу три велосипеди, викрадені у закарпатців вдалося розшукати закарпатським правоохоронцям. Два велосипеди були викрадені в ужгородців, а один у мешканця села Волосянка Великоберезнянського району. 

Ужгородець припаркував свій транспортний засіб поблизу магазину на вулиці Бородіна. Похід за покупками завершився для заявника втратою двоколісного, тому чоловік звернувся по допомогу до поліції.

Правоохоронці оперативно опрацювали прилеглу територію та розшукали причетну до злочину. Дільничні офіцери поліції встановили, що велосипед викрала 33-річна ужгородка. За фактом крадіжки розпочате слідство. Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. 

Інший мешканець обласного центру Закарпаття припаркував свій велосипед на балконі загального коридору. Саме звідти, як встановили дільничні офіцери поліції Ужгорода, транспортний засіб і зник. Особу підозрюваного у вчиненні правопорушення правоохоронцям вдалося оперативно встановити. З’ясувалося, що крадіжку скоїв раніше судимий за аналогічні злочини ужгородець. Чоловік у скоєному зізнався, відносно нього вирішується питання про притягнення його до відповідальності. 

Велосипед, викрадений у мешканця села Волосянка, поліція Великоберезнянщини знайшла не менш оперативно.

Правоохоронці з’ясували, що транспортний засіб зник з подвір’я родички заявника. Завдяки злагодженим діям поліції, причетну до злочину вдалося швидко розшукати. Встановлено, що у крадіжці велосипеду обґрунтовано підозрюється 44-річна сусідка родички потерпілого. За фактом крадіжки розпочате слідство. Відносно фігурантки вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. 

А от у Хусті, за добу, поліція розшукала причетного до викрадення інструментів у мешканця райцентру. Встановлено, що злочин скоїв його земляк. 31-річний хустянин проник на територію дворогосподарства потерпілого та з підсобного приміщення викрав шуруповерт, два молотка та садові ножиці. 

За фактом злочину у поліції розпочали слідство. Відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів