Для ужгородських школярів провели екскурсію кінологічним центром Нацполіції

Для ужгородських школярів провели екскурсію кінологічним центром Нацполіції
Закарпатські ювенали разом з учнями Лінгвістичної гімназії імені Тараса Шевченка завітали до Кінологічного центру Нацполіції, де виховуються службові поліцейські собаки.

 

Екскурсію кінологічним центром Головного управління Нацполіції в Закарпатській області провели для учнів лінгвістичної гімназії Ужгорода. Керівництво центру ініціювало показові виступи кінологів та їх вихованців для школярів. 

Чотирилапі продемонстрували як розшукують наркотики, зброю та наскільки вдало вміють працювати у команді з поліцейськими-кінологами. 

«Слід розуміти, що службовий пес – не схожий на домашню тварину. Собака, яка виконує завдання під час спецоперацій чи супроводжує поліцейського на різних заходах, автоматично стає його колегою по роботі, та тим, від кого залежить безпека співробітника поліції.  Вихованці закарпатського кінологічного центру поліції до роботи у екстремальних умовах приучені змалечку, а отже готові повсякчас допомогти своєму другу-поліцейському на роботі», – розповів школярам заступник начальника кінологічного центру Дмитро Безкровний. 

Школярі ж заслухавши лекцію правоохоронця, поділилися враженнями від екскурсії та розповіли як вони розуміють роботу службових собак.

Подробиці у сюжеті:

 

18 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів