Аспірант УжНУ повернувся з відзнакою Варшавського міжнародного медичного конгресу

Аспірант УжНУ повернувся з відзнакою Варшавського міжнародного медичного конгресу
Це вже 28-а перемога Мирослава Гончарука-Хомина у представницьких міжнародних форумах.

 

Аспірант стоматологічного факультету УжНУ Мирослав Гончарук-Хомин повернувся з перемогою із Міжнародного медичного конгресу 14th Warsaw International Medical Congress, який відбувся минулого тижня у столиці Польщі.

Цьогоріч аспірант УжНУ єдиний представляв Україну у секції доповідей PhD Clinical Science Session, де йому випала змога виступати з аспірантами та кандидатами медичних наук із Польщі, Молдови, Румунії, Угорщини та Росії.

Мирослав представляв результати власних досліджень, присвячених аспектам використання графічного принципу суперімпозиції у різних галузях стоматологічної практики. Цю тематику молодий науковець розвиває протягом двох останніх років. Спершу запропонував її до використання у імплантологічній галузі, проте сьогодні межі застосування значно розширилися, захоплюючи вже аспекти і ортопедичної та терапевтичної стоматології.

Попередні результати були представлені Мирославом у Scopus-індексованому виданні Pesquisa Brasileira em Odontopediatria e Clinica Integrada. Заслуговує уваги й той факт, що в секції аспірантських і кандидатських доповідей виступ нашого науковця був єдиним, який стосувався стоматологічної тематики, усі ж інші були сфокусовані на вирішення загальномедичних питань науки та практики.

Зауважимо, що це вже 28-а перемога Мирослава Гончарука-Хомина у міжнародних конференціях. На черзі у перспективного науковця лекція на імплантологічному конгресі в Баден-Бадені. Тож бажаємо йому успіху!

За інформацією кафедри ортопедичної стоматології УжНУ

 

18 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів