Закарпатські команди зіграють матчі у Вищій та Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України

Закарпатські команди зіграють матчі у Вищій та Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України
19 та 20 травня закарпатські команди зіграють матчі 17-го у Вищій та 21-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

 

U14. СДЮСШОР вже давно гарантував собі місце в трійці, а в останніх двох турах визначатиме кращого з клубами Карпати. Цієї суботи вони поїдуть на виїзд до Карпат, з якими вдома зіграли 0:0. МФА, який з труднощами набирає бали, очікує черговий складний виїзд, на цей раз до Івано-Франківська.

U15. Ужгородці зійдуться з третьою командою групи і намагатимуться уникунти крупної поразки. Команда з Мукачева спробує реваншуватися з Прикарпаттям за виїзний розгром 3:0, до того ж перемога дозволить їм уникнути останнього місця у цьому сезоні.

U16. Команда Мухлиніна зіграє з немвотивованими Карпатами, які вже не зможуть залишити своє друге місце, тож ужгородці спробують взяти очки у Львові. МФА та Прикарпаття мають порівну очки і продовжують вести боротьбу за четверту сходинку.

U17. Підопічні Пінковського минулого тижня перервали свою шестиметчеву безпрограшну серію, тож в останньому домашньому матчі сезону спробують знову порадувати своїх вболівальників ефективною грою. Команда Куделка прийме третю команду чемпіонату, а вдома мукачівці перемагають вже три матчі підряд.

 

Перша ліга

Зінедін 15 надзвичайно близько наблизився до зони плей-оф і щоб дістатись заповітної четвертої позиції їм потрібно перемагати вдома Ніку, яка йде в кінці таблиці.

Старших ужгородців очікує більш складний суперник, адже іванофранківці йдуть другими у таблиці. Та вдома зінедінівці цього року ще не програвали і навряд чи порушать цю традицію. Обидва матчі носитимуть реваншистський настрій після поразко у першому колі 0:1 та 0:4 відповідно.

 

м. Ужгород, стадіон "Спартак"

м. Мукачево, стадіон "Авангард"

Початок матчів: 12.00 та 14.00.

19 травня

U14

Карпати Львів - СДЮСШОР Ужгород

Прикарпаття І.-Франківськ - МФА Мукачево

U15

МФА Мукачево - Прикарпаття І.-Франківськ

СДЮСШОР Ужгород - Карпати Львів

U16

Карпати Львів - СДЮСШОР Ужгород

Прикарпаття І.-Франківськ - МФА Мукачево

U17

МФА Мукачево - Прикарпаття І.-Франківськ

СДЮСШОР Ужгород - Карпати Львів

 

20 травня

U15/U17

УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н - Ніка І.-Франківськ

 

19 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів