За добу на Закарпатті поліція зафіксувала 3 факти нетверезої їзди

За добу на Закарпатті поліція зафіксувала 3 факти нетверезої їзди
Факти керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння протягом доби, закарпатські поліцейські зафіксували у Перечині, Іршаві та на Тячівщині.

 

Поліція продовжує моніторинг за дотриманням правил безпеки дорожнього руху у області. З метою запобігання негативним наслідкам, нагляд за цим напрямком ведеться цілодобово. 

Під час перевірки транспорту, водії якого порушують правила дорожнього руху, за добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували 3 факти нетверезої їзди.

У Перечині, за порушення правил керування транспортним засобом – частково  не освічувався номерний знак – працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Sharan. Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили, що він напідпитку. 27-річний перечинець пояснив, що повертається додому з ресторану. Йому запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, у результаті якого, у крові водія виявили 1,07 проміле алкоголю. 

Від керування транспортом чоловіка відсторонили. На порушника складено адмінматеріали за частиною 6 статті 121 КУпАП та частиною 1 статті 130 КУпАП. 

Іршавські поліцейські тим часом, за непристебнутий пасок безпеки, у райцентрі зупинили водія Skoda Octavia з Мукачева. У ході спілкування з ним виявилося, що чоловік вживав алкогольні напої перед тим як сісти за кермо. Це засвідчив і тест на драгері. У крові водія результат освідування вказав 0,37 проміле алкоголю. На порушника склали адмінматеріали. 

На Тячівщині ж працівники групи реагування патрульної поліції, за їзду без шолома, зупинили скутериста. Під час спілкування з водієм, з’ясувалося, що 30-річний мешканець Грушева на скутері Honda їхав рідним селом напідпитку та без посвідчення, якого в нього взагалі немає. 

Порушення задокументували. Матеріали за частиною 2 статті 126 КУпАП та частиною 1 статті 130 того ж кодексу буде скеровано до суду для ухвали законного рішення відносно порушника. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів