Сьогодні «Карпати» поборються за почесний трофей

Сьогодні «Карпати» поборються за почесний трофей
Вчора, 19 травня в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулися півфінальні матчі кубка України з гандболу серед жіночих команд.

 

Жереб звів наші «Карпати» з миколаївським «Реалом», в іншому півфіналі зійшлися чемпіон – львівська «Галичанка» з херсонською «Дніпрянкою».

Саме ця пара розпочала фінальну стадію змагань, як виявилося «Дніпрянка» була дуже вмотивована, поєдинок вийшов напруженим,  і львівська команда лише завдяки єдиному мячу зуміла пробитися до фіналу кубка, перемігши херсонських гандболісток – 26:25. 

В наступному матчі наші «Карпати» впевнено довели свою перевагу над миколаївським «Реалом» - 36:28. Такою була перемога підопічних Бориса Петровського.

Тож сьогодні, 20 травня о 14:00 в матчі за 3-тє місце зустрінуться Дніпрянка та Реал. А в фіналі о 16:00 зійдуться «Карпати» з «Галичанкою».

У перерві між поєдинками відбудеться церемонія нагородження переможців жіночої Суперліги сезону 2017/2018, а в перерві фіналу нагородять чоловічу команду краю, яка виборола золоті нагороди в Першій лізі України.

Семен МИХАЙЛИК

 

 

 

20 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів