Водія-закарпатця, який здійснив смертельний наїзд на два "байки", взятий судом під варту

Водія-закарпатця, який здійснив смертельний наїзд на два "байки", взятий судом під варту
Без призначення застави

 

На Закарпатті суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без призначення застави місцевому мешканцю, який п′яним в′їхав у колону байкерів.

Як повідомила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева, внаслідок ДТП травмувалися троє осіб, один з яких – водій мотоцикла – згодом від отриманих травм помер у лікарні.

"Поліція попередньо з’ясувала, що водій автомобіля Mercedes рухався в напрямку Мукачева трасою "Київ-Чоп" та здійснив обгін попутного транспорту, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мотоциклами. У результаті ДТП травми отримали троє людей, два водії мотоциклів 50 та 55 років, а також 48-річна жінка-пасажир. Потерпілих доставили до місцевої лікарні. Один з водіїв мотоцикла згодом від отриманих травм помер", – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Встановлено, що водій іномарки на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп′яніння з вмістом алкоголю в крові у 2,18 проміле, інформує УНН.

 

20 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів