Житловий район RYBALSKY — новий стандарт життя від надійного забудовника

Житловий район RYBALSKY — новий стандарт життя від надійного забудовника
ЖК RYBALSKY — успішна комбінація сучасної архітектури і розвиненої інфраструктури.

 

Житловий район розташований на Рибальському півострові, а на його території планується все необхідне для комфортного життя: медичні установи, спортивні майданчики просто неба, освітній комплекс для дітей, пішохідний простір, водний канал.

Деталі, які важливо знати

Житловий комплекс https://rybalsky.com.ua/ будується з матеріалів, що відповідають світовим стандартам якості. Конструкція — монолітний залізобетонний рамно-в’язевий безригельний каркас із плоскими перекриттями та стінами-діафрагмами. Стіни зводяться із цегли, додатково утеплюються мінеральною ватою, облицьовуються навісним вентильованим фасадом, що сприяє звуко- і теплоізоляції житла. Введення першої черги в експлуатацію заплановане на I та II квартал 2018 року.

Девелопери проекту — SAGA Development та Perfect Group. Планується будівництво 9 дев’ятиповерхових житлових будинків. Крім того, передбачено спорудження власного освітнього центру зі школою та дитячим садом, підземного дворівневого паркінгу, місць для паркування велосипедів. Озеленений внутрішній двір будинку буде закритий для машин і обладнаний місцями для пікніків і зонами для відпочинку.

Перший поверх відведено під комерційні об’єкти — магазини, бутики, аптеки, кабінети сімейних лікарів і стоматологів, офіси юристів і нотаріусів.

Асортимент пропозицій

Квартири в центрі Києва представлені одно-, дво-, три- і чотирикімнатними та дворівневими які мають вихід на терасу на даху будівлі. Величезний вибір варіантів планувань дозволить вам самостійно вирішити, як буде виглядати ваше помешкання. Ви зможете і на свій смак зонувати житловий простір. Висота стель — 2.82 м. Квартири здаються без обробки.

Місцезнаходження та транспортна доступність

Новий житловий комплекс знаходиться в Подільському районі Києва, за адресою Набережно-Рибальська дорога, 3, 9. З вікон квартир відкривається незабутній вид на річку. Дістатися до станцій метро «Контрактова площа» або «Поштова площа» — ділового центру столиці — можна протягом 10 хвилин. Дорога до майдану Незалежності та Хрещатику займе 15 хвилин. Доїхати на автомобілі в будь-який район міста можна протягом півгодини.

Біля житлового району є зупинка громадського транспорту, на якому можна дістатися на лівий берег або Оболонь, де зосереджена велика кількість ТРЦ і місць для відпочинку.

RYBALSKY — житловий район, де все продумано до найдрібніших деталей. Якщо комфорт, безпека і зручність — ваші головні критерії при виборі житла, то квартира в ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ — більш ніж актуальна пропозиція. Щоб дізнатися детальну інформацію щодо вартості квартир, звертайтеся до відділу продажів.

 

22 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів