«Минай» втретє поспіль перемагає на виїзді

«Минай» втретє поспіль перемагає на виїзді
«Минай» у 16-му турі чемпіонату аматорської ліги України з футболу здобуває третю поспіль виїзну перемогу. Цього разу наша команда здолала «Малинськ» - 2:0. Вагомий внесок у перемогу минайців зробив Яромир Лобода -на його рахунку «гол +пас». І цього вистачило для перемоги.

 

Спочатку на 16-ій хвилині, отримавши передачу на фланзі, Яромир вдало відкотив на Михайла Кополовця, який розстріляв практично пусті ворота суперника. А у другому таймі, на 54-ій хвилині, отримавши пас на хід, увімкнув швидкість, прорвався флангом та прострілив низом голкіпера «Малинська», який вибіг на зустріч – 2:0.

Але ще одним героєм зустрічі можна назвати Андрія Поповича. Голкіпер «Минаю»  суттєво допоміг своїй команді здобути перемогу. Адже господарі стадіону «Ліон» були явно не налаштовані псувати собі статистику домашніх зустрічей.

І з перших хвилин почали турбувати ворота Поповича. Після подачі з флангу, форвард «Малинська» пробивав головою і голкіпер закарпатців перевів удар в перекладину. У другому таймі моментів стало ще більше, але їм цього дня не щастило – або Попович виручав гостей, або відверто майстерності не вистачало господарям вдало завершати свої моменти. Особливо було гаряче наприкінц поєдинку, але «Минай» у цьому матчі не пропустив.

Натомість закарпатці могли забивати ще третій. Найбільш вірогідний момент мав наприкінці поєдинку Образцов, але не влучив у ворота з декількох метрів після передачі Гегедоша. До речі, Роберт у матчі таки з’явився – замінив Яромира Лободу, але забити 15 гол в чемпіонаті аматорів так і не зміг. Сподіваємося, що відклав цю справу до домашнього матчу з ФК «Хмельницьким».

А поки «Минай» везе додому 3 очки. Враховуючи, що «Рочин» отримав перемогу автоматично через відсутність суперника «Ниви» (Теребовля), то закарпатцямїх у турнірній таблиці обійти не вдалося. У підсумку – 2 місце і відстань до першого всього 2 очки. Наступний поєдинок у чемпіонаті України серед аматорів відбудеться 27 травня в Ужгороді – проти ФК «Хмельницький».

ФК «Малинськ» - ФК «Минай» 0:2

Голи: Кополовець, 16 (0:1), Лобода, 54 (0:2).

«Минай»: Попович, Беца, Образцов, Допілка, Смокоровський (Федак), Корнутяк, Вагін, Микуляк (Ількович), Пиняшко, Кополовець (Шпак), Лобода (Гегедош).

Стадіон "Ліон" (Малинськ), 300 глядачів

 

22 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів