Жорстокий вбивця-закарпатець сидітиме під вартою лише до 5 червня

Жорстокий вбивця-закарпатець сидітиме під вартою лише до 5 червня
А потім Мукачівський міськрайонний суд "подивиться"...

 

Сьогодні, 22 травня, слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду  Закарпатської області  у відкритому судовому засіданні розглянуто клопотання слідчого СВ Мукачівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області про продовження дії запобіжного заходу, а саме тримання під вартою відносно підозрюваного Б., якому змінено кваліфікацію дій із ч.1 ст. 115 КК України – вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, на п.4 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю.

Сторона обвинувачення зазначала, що на теперішній час строк дії ухвали слідчого судді про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою закінчується, але так як скерувати обвинувальний акт до суду із об’єктивних причин в цей строк не можливо, просить продовжити дію запобіжного заходу у виді тримання під вартою до 30 діб.

В свою чергу, сторона захисту та підозрюваний заперечували проти продовження дії запобіжного заходу у виді тримання під вартою та просили відмовити у задоволенні клопотання.

Вивчивши матеріали додані до клопотання, заслухавши позицію сторін, взявши до уваги особливу тяжкість вчиненого злочину та наявність ризиків, передбачених ст.177 КПК України слідчим суддею продовжено строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у межах строку досудового розслідування, а саме до 05 червня 2018 року.

Нагадаємо, що подія сталася 5 січня 2018 року в м.Мукачево, по вулиці Петефі,12 «А» в під’їзді багатоповерхівки на ґрунті неприязних відносин, сталося вбивство громадянина Г. який від отримання ножових поранень помер на місці.

Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду

 

22 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів