Відбувся другий етап конкурсу інноваційних ідей “Стартап – УжНУ 2018”

Відбувся другий етап конкурсу інноваційних ідей “Стартап – УжНУ 2018”
У середу, 23 травня, в стінах університету проходив другий етап щорічного конкурсу інноваційних ідей “Стартап – УжНУ 2018”, який відбувається у нашому вузі втретє.

 

Мета конкурсу – популяризація інноваційної та підприємницької діяльності молоді, розвиток творчого потенціалу студентів, підвищення рівня наукових розробок молодих учених, створення умов реалізації інноваційних ідей.

У ІІ етапі конкурсу свої інноваційні ідеї представили 23 учасники з різних факультетів: фізичного, математичного, хімічного, медичного, географічного,  стоматологічного, біологічного, інженерно-технічного, інформаційних технологій, факультету туризму та міжнародних комунікацій та студенти Українсько-угорського навчально-наукового інституту.

Кожен учасник представляв свою стартап-ідею та доводив її конкурентоспроможність не тільки перед складом журі, але й перед іншими учасниками конкурсу, які активно долучались до обговорення. Всі виступи конкурсантів були цікавими і кожен учасник гідно представив свій факультет. Слід відмітити, що деякі проекти носили науковий характер і тому авторам було запропоновано взяти участь у конкурсі наукових проектів для молодих учених, який щороку проводить МОН України.

До ІІІ етапу конкурсу пройшли учасники, які представили готові проекти до реалізації: Бан  Генріетта “Система моніторингу з елементами доповненої реальності”, Білак Ольга “Композиції ефірних олій із широким спектром антимікробних властивостей”, Біланич Богдан “Розробка елементів захисту інформації на халькогенідних плівках”, Драганчук Володимир “АІМП (Автономний ін`єкційний модульний пристрій)”, Заболотна Марія  “Двоколісне Закарпаття”, Кастровська Надія “AR-ГІД”,  Пирогов Олексій “Безпілотні пошукові системи для застосуванння в агресивних середовищах з використанням технології радіочастотної ідентифікації (RFID)”.

Всім учасникам, які до ІІI етапу не потрапили, бажаємо не втрачати надію та оптимізм на реалізацію свого інноваційного проекту, пропонуємо вдосконалити свої ідеї та взяти участь у наступному році.

Переможці ІІ етапу приймуть участь у фіналі конкурсу, який відбудеться 30 травня 2018 року о 13.00 в залі засідань Вченої Ради.

Бажаємо успіху! Дайте своїм ідеям шанс стати реальністю!

Науково-дослідна частина УжНУ

 

24 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів