Брудні ставки та потічки. Що сталося з водою на Хустщині?

Брудні ставки та потічки. Що сталося з водою на Хустщині?
Місцеві занепокоєні забрудненням довкілля біля власних домівок. тиждень тому їм довелось спостерігати дивне явище: як за мить у тутешніх водоймах загинула риба, а з нею - і все живе довкола. Очевидці розповідають, що риба просто зварилася, а трава, кущі та дерева поблизу - вигоріли. Люди нарікають на сусіда зверху.

 

Нібито він спричинив екологічну біду. Селяни кажуть: чоловік приймає металобрухт і вочевидь отримав бочку з невідомою речовиною всередині. Вона якимось чином вибухнула і забруднила своїм вмістом довкілля.Сусіди ж зверху теж постраждали, однак повністю заперечують, що у них є металеві бочки з хімією.Переймаються тутешні передусім власним здоров’ям. Адже забрудненим повітрям вони дихають, а воду з джерела - п’ють.

Тому найактивніші почали діяти. У поліції підтвердили, що заява від жителя ЧертежА була і вона на розгляді. Щодо досліджень лабораторії, то вже відомі попередні результати аналізу води.Громада села також звернулася до рятувальників та вуличного депутата, а вже потім колективно й до Хустської міської ради. Усе заради того, аби створити спеціальну комісію, яка б допомогла розібратися в ситуації. Поки А місцеві жителі і наладі скаржаться на поганий стан, головокружіння та біль у горлі.

М-студіо

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. питю 2018-05-25 / 10:54:47

    как вам рожа мента провинциального?? чистый бандит из 90х((