ДФС Закарпаття: задокументовано два факти внесення недостовірних відомостей до електронних декларацій держслужбовців

ДФС Закарпаття: задокументовано два факти внесення недостовірних відомостей до електронних декларацій держслужбовців
Співробітники управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Закарпатській області задокументували два факти внесення працівниками недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави.

 

Зокрема, за матеріалами управління внутрішньої безпеки 18 травня прокуратурою Закарпатської області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно посадових осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області, за ознаками злочину передбаченого ст.366-1 Кримінального кодексу України, за фактом внесення недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави за 2017 рік.

Також, за матеріалами підрозділу 18 травня обласною прокуратурою внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно посадових осіб митного посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС. Посадовцям також інкримінується вчинення злочину передбаченого ст.366-1 Кримінального кодексу України, а саме внесення недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави за минулий рік.

ДФС у Закарпатській області

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів