Ужгородський шоколатьє Штефаньо порадував шанувальників солодкого новим десертом «Тарталет кардибалет»

Ужгородський шоколатьє Штефаньо порадував шанувальників солодкого новим десертом «Тарталет кардибалет»
Він створений на честь всесвітньовідомого закарпатського художника, який є гордістю угорського народу – Федора Костки (Тіводара Чонтварі).

 

Як розповів експерт з туризму та фудблогер Федір Шандор, тістечко нагадує географію, стиль та кольори його творчості. «Тарталет кардибалет» створений з пюре з фруктів Лічі, Манго, Юзу або юдзу (родина цитрусових), кексу фісташкового, мусу на кокосовому молоці з білим шоколадом та лимонної глазурі.

Mukachevo.net

 

25 травня 2018р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*