Ужгородський шоколатьє Штефаньо порадував шанувальників солодкого новим десертом «Тарталет кардибалет»

Ужгородський шоколатьє Штефаньо порадував шанувальників солодкого новим десертом «Тарталет кардибалет»
Він створений на честь всесвітньовідомого закарпатського художника, який є гордістю угорського народу – Федора Костки (Тіводара Чонтварі).

 

Як розповів експерт з туризму та фудблогер Федір Шандор, тістечко нагадує географію, стиль та кольори його творчості. «Тарталет кардибалет» створений з пюре з фруктів Лічі, Манго, Юзу або юдзу (родина цитрусових), кексу фісташкового, мусу на кокосовому молоці з білим шоколадом та лимонної глазурі.

Mukachevo.net

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів