На незвичній для себе лекції побували студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв

На незвичній для себе лекції побували студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв
Психологічний тренінг для хлопців та дівчат провів офіцер (психолог) 4 батальйону 2 Галицької бригади Національної гвардії України. Під час Teambuildingгвардійці розкрили усі свої секрети згуртованості.

 

«Ми давно співпрацюємо з цим коледжем і студенти часто задають питання, як гвардійці лишаються такими дружніми протягом усього час проходження служби, - розповідає лейтенант Олександр Федчук. – Часто дітей дивує це тому, що гвардійці довгий час знаходяться в одному колективі, але при тому не набридають один одному. Після сьогоднішніх занять усім стало зрозуміло, чому гвардійці так дружні, підтримують один одного та виконують відмінно свої завдання».

Із студентами були відпрацьовані вправи на довіру: вільне падіння, павутина, міст рівноваги. Студенти вчились відчувати один одного та довіряти товаришам. Емоцій було вкрай багато, адже на такому містечку студенти працювали вперше.

«Коли я падала на довіру, просто серце завмирало, - розповідає студентка Наталія. – Я ніби знала, що товариші там за мною стоять, але те, що я падаю спиною і не бачу, що ж відбувається, мене просто приводило в паніку. Але реально після занять нашій групі було просто весело обмінюватись емоціями. Якщо гвардійці запросять – прийдемо ще», - сміється дівчина.

Офіцер групи інформації і комунікації

молодший лейтенант Аліна Новікова

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів