В Ужгороді сьогодні обрізують дерева, стрижуть газони, встановлюють світильники...

В Ужгороді сьогодні обрізують дерева, стрижуть газони, встановлюють світильники...
Сьогодні в Ужгороді ліквідовують сміттєзвалища на вулицях Шумній, Іллі Бродлаковича, Івана Сільвая (КП КШЕП); біля школи №6, на вулицях Адама Міцкевича, В’ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, Небесної Сотні, Юрія Гойди, Тараса Шевченка («АВЕ-Ужгород»).

 

Вночі проводили механізоване прибирання та миття вулиць міста.

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» встановлюють ліхтар вуличного освітлення поруч із перехрестям вулиці Корзо з набережною Незалежності.

«УжАгромікс» проводить формувальне підстригання кущів, живоплоту на проспекті Свободи, вулицях Івана Франка, Тараса Шевченка, обрізають гілки, які закривають світлофори на вулиці Льва Толстого, продовжують косити траву у скверах біля Закарпатської ОДА і на Слов’янській набережній, видаляють самосіви.

Напередодні, у другій половині дня, під час поривів вітру у парку «Під замком» відчахнулася велика гілки софори. Ніхто не постраждав, працівники комунального підприємства, яке обслуговує парк, сьогодні прибрали деревину. Днями представники структурних підрозділів виконавчого комітету та біологічного факультету УжНУ оглянуть парк для виявлення сухостою.

Продовжується в Ужгороді капремонт площі Шандора Петефі – роблять щебеневі основи та викладають бруківку; капремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна – ставлять бордюри та ФЕМ-плитку; капремонт частини вулиці Перемоги – роблять зливову каналізаційну мережу; капремонт вулиці Марії Заньковецької (від перехрестя з вул. Михайла Грушевського до перехрестя вул. Тиводара Легоцького) – бордюри, щебеневі основи на тротуарах. Триває і реконструкція вулиці Олександра Можайського – бордюри, щебеневі основи, покриття з ФЕМ-плитки, облаштування зелених зон. Поточний ремонт дорожнього покриття проводять на вулицях Генерала Свободи та Українській, на вулиці Олександра Духновича ставлять обмежувальні сфери.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів