Закарпатець залишився і без мільйона, і без криптовалюти...

Закарпатець залишився і без мільйона, і без криптовалюти...
Справа з клопотанням правоохоронних органів про тимчасовий доступ до речей і документів осіб, які взяли мільйон гривень в якості оплати за біткоїни, але не перевели назад ані криптовалюти, ані одержаних коштів, з’явилася в судовому реєстрі.

 

Правоохоронці намагаються отримати доступ до рахунку і документам продавця. Клопотання до Ужгородського міськрайонного суду про тимчасове доступі до речей і документів осіб, які отримали один мільйон гривень шляхом шахрайства, слідчий подав ще 8 травня.

"У ході досудового розслідування встановлено, що до скоєння правопорушення може бути причетний підозрюваний, якому на банківський картковий рахунок ПАТ КБ ПриватБанк були перераховані кошти в сумі 1000000 (один мільйон) гривень, в якості оплати за придбання криптовалюта Bitcoin. Однак надалі потерпілий не отримав ні криптовалюта, ні власних, перерахованих, засобів ", - йдеться в судовому рішенні.

Суд надав слідчому дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів підозрюваних. Але поки невідомо, чи вдасться домогтися повернення коштів. Слідство триває.

Джерело: Opendatabot

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів