Закарпатська митниця презентувала свій клас у Нацуніверситеті ДФСУ

Закарпатська митниця презентувала свій клас у Нацуніверситеті ДФСУ
Сьогодні, 25 травня 2018 року, в Національному університеті Державної фіскальної служби України в рамках тристоронньої зустрічі керівників фіскальних органів України, Грузії та Республіки Молдова територіальні органи ДФС презентували свої класи, серед яких і Закарпатська митниця ДФС.

 

Учасники заходу та присутні студенти мали змогу ознайомитись із загальною характеристикою Закарпатської митниці ДФС, тобто протяжністю кордону, наявністю пунктів пропуску із Угорщиною, Словаччиною, Румунією та перспективою відкриття з Польщею.

Також презентовано відеоролик, який демонструє вектори розвитку митниці – реконструкція діючих та відкриття нових автомобільних пунктів пропуску, створення мережі автомобільних сервісних зон та електронної черги.

Варто зазначати, що під час зустрічі в.о. Голови ДФС Мирослава Продана, Першого заступника Міністра фінансів, Начальника Служби доходів Грузії Георгія Табуашвілі та Генерального директора при Міністерстві фінансів Республіки Молдова Віталіє Врабіє підписано меморандум про обмін та взаємодію в навчальних процесах, перекваліфікацію та підвищення кваліфікації на базі Національного університету Державної фіскальної служби України.

Крім того, через місяць у Молдові відбудеться зустріч чотирьох прем’єр-міністрів в рамках ГУАМ (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова). Відтак, в ході сьогоднішньої зустрічі, учасники обговорили ті питання, які будуть розглядатися під час зустрічі прем’єр-міністрів, зокрема щодо взаємодії, обміну інформацією та боротьби з контрабандою.

ДФС у Закарпатській області

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів