Петро Грицик - випускникам шкіл: "Головне - бути чесними і добрими людьми"

Петро Грицик - випускникам шкіл: "Головне - бути чесними і добрими людьми"
Напередодні, 25 травня, повсюдно у загальноосвітніх навчальних закладах краю лунали вітальні напутні слова для тих, хто вступає у доросле життя!

 

До випускників Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих   предметів Закарпатської обласної ради на урочисте зібрання завітав заступник голови облради Петро Грицик.

Розпочалося дійство з урочистого виходу святково одягнених у вишиванки випускників на лінійку.

Найперше до головних винуватців торжества – 144 випускників  – звернулася директор закладу Олена Тимофіївна Іщенко, яка побажала успішно скласти іспити, вступити до омріяних вишів та прохала їх взяти із собою у доросле життя мудре вчительське слово, безмежну батьківську любов. Олена Тимофіївна також подякувала вчителям за сумлінну працю,  побажавши  їм міцного здоров’я, впевненості у власних силах, прагнення до нових знань, приємних вражень від літніх канікул!

Петро Грицик  від імені голови обласної ради Михайла Рівіса та всього депутатського корпусу  щиро привітав  випускників та  висловив найкращі слова побажання, зазначивши, що попереду – «нові вершини та нові досягнення; а головне – непросте доросле життя, у якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення».

- Головне - бути чесними і добрими людьми,- наголосив Петро Васильович і додав:- То ж нехай щедрим на добро та радість буде життєвий шлях випускників-2018.

Окремим педагогам з нагоди свята вручено відзнаки обласної ради.

Йшлося і про  досягнення учнів, які примножили славні традиції школи. Так, нагородженню ТОП-10 кращих учнів загальношкільного проекту «Учень року-2018»; присвоєно номінації «Гордість школи».

На прощання випускники випустили у небо різнокольорові кульки  та, за традицією,  закружляли у шкільному вальсі…

Прес-служба облради

 

26 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів