У футбольному змаганні "хімічних" студентів і викладачів УжНУ перемогу святкувала дружба

У футбольному змаганні "хімічних" студентів і викладачів УжНУ перемогу святкувала дружба
Напружений поєдинок між студентською і викладацькою збірними факультету завершився внічию – 4:4

 

23 квітня на майданчику перед гуртожитком № 4 улаштували Кубок декана хімічного факультету з міні-футболу. Спортивним змаганням розпочали заходи, приурочені до Дня хіміка – 2018.

За трофей змагалися дві команди – студентська та викладацька (по 6 осіб). Поєдинок виявився гарячим – і через пристрасті на полі, і через спекотну погоду. Зіграли 2 тайми по 15 хвилин. Впродовж першого перед вели наставники – 3:1. Зібравшись на силах, після перерви юнаки стали наздоганяти старших опонентів. А на останній хвилині до завершення матчу рахунок зрівнявся – 4:4. Таким чином, у міні-футбольному змаганні за Кубок декана хімічного факультету перемогла дружба.

Традиційно очільник підрозділу Василь Лендєл привітав учасників змагань: «Дуже добре, що наш факультет продовжує багаторічні футбольні традиції. Спасибі всім! Нагородження учасників відбудеться на святковому концерті до Дня хіміка, а нині за звичаєм вручаємо солодкий приз хлопцям».

Четвертокурсник Ростислав Вертелецький, воротар студентського гурту, зауважив: «Дякую своїй збірній за хорошу командну гру, а наставникам – за гідне суперництво. Якщо чесно, хвилювався перед виходом на поле, адже незвично змагатися з викладачами. Та хімфак укотре підтвердив свій статус дружного підрозділу».

Третьокурсник Юрій Брезецький, який забив один із голів, поділився: «Боротьба була важкою, але в матчі перемогла дружба. Тішуся, що взяв участь у поєдинку. Мав багато позитивних вражень. Точно долучуся до змагань і наступного року!»

Ольга Брайлян, УжНУ

 

26 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів