Десятикласники завітали до поліцейського відділу та РДА на закарпатській Іршавщині

Десятикласники завітали до поліцейського відділу та РДА на закарпатській Іршавщині
У рамках здійснення правоосвітньої роботи серед учнівської молоді вчора, 25 травня, до райдержадміністрації завітали учні 10 класу Білківської ЗОШ I–IIIст. під супроводом учителя історії Вероніки Станко.

 

Керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк розповів  школярам про історію створення, діяльність, завдання, повноваження, організацію роботи  районної державної адміністрації, коротко зупинився на співпраці з органами місцевого  самоврядування.

«Сьогодні ви маєте чудову нагоду відчути на собі як працюють органи державної влади, можливо для когось саме цей захід стане вирішальним при виборі професії» – зазначив Олег Васильович.

Також для школярів провели пізнавальну екскурсію кабінетами адміністрації, де вони мали змогу безпосередньо ознайомитись з роботою відділів.  Завітали і до великого залу засідань РДА, де проводяться наради, колегії та засідання сесії районної ради.

Продовжили спілкування у малому залі засідань, де  начальник відділу мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Федір Халак ознайомив присутніх з новинами антикорупційного законодавства, продемонстрував як працює Єдиний реєстр декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та розповів про офіційний веб-сайт Іршавської РДА. Після чого в.о.начальника юридичного відділу РДА Тетяна Попович ознайомила дітей з основними аспектами юридичної роботи РДА.

Разом з цим голова правління райспоживспілки Сергій Лупак організував для учнів солодкий стіл.

На завершення заходу учитель історії Білківської ЗОШ  І-ІІІ ст. Вероніка Станко подякувала працівникам райдержадміністрації за проведену зустріч та змістовні розповіді.

Від райдержадміністрації діти вирушили до Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, де вони ознайомилися з специфікою роботи установи, почули від працівників поліції, які завдання на них покладені для забезпечення дотримання правопорядку в районі.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Джерело: Іршавська РДА

 

26 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів