Закарпатські керманичі "під шафе" возять із собою марихуану та "холодну зброю"

Закарпатські керманичі "під шафе" возять із собою марихуану та "холодну зброю"
Під час патрулювання в Мукачівському, Свалявському, Берегівському, Тячівському та Рахівському районах працівники поліції зафіксували шість випадків керування авто напідпитку.

 

Вчора, 27 травня, у селі Ракошино працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівщини зупинили водія автомобіля «Skoda Fabia», оскільки під час повороту він не ввімкнув відповідний світловий сигнал. При перевірці поліцейські з’ясували, що 20-річний місцевий мешканець має ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив результат освідчення на драгері — 0,38 проміле. Крім того, чоловік взагалі не мав водійського посвідчення. На водія складено адміністративні матеріали за керування напідпитку та відсутність посвідчення.

Під час спілкування з працівниками поліції водій помітно нервував і поводився підозріло. Поліцейські провели поверхневий огляд авто і в барсетці водія виявили пакет із 5 грамами речовини, схожої на марихуану, та кастет. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Виявлені речі поліцейські вилучили та відправили на експертизу.

Свалявські поліцейські задокументували факт керування в стані алкогольного сп’яніння у селі Поляна. Порушник правил дорожнього руху, іноземець, рухався на автомобілі «Daewoo Lanos». Під час перевірки документів поліцейські помітили в нього ознаки сп’яніння. Чоловік погодився пройти медосвідчення в районній лікарні, де у нього й виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.

Нетверезого водія «Daewoo Lanos» зупинили і правоохоронці Берегівщини. Помітивши екіпаж патрульних, чоловік, який їхав з високою швидкістю, різко загальмував і звернув на іншу вулицю. При перевірці місцевого мешканця виявилося, що він не мав водійського посвідчення і керував авто нетверезим. Проте від медосвідування відмовився.

2 проміле алкоголю в крові виявили у водія мотоциклу в Рахові. Чоловіка зупинили, так як він їхав без захисного шолома, а на транспортному  засобі не було номерного знака.

Крім того два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння було зафіксовано працівниками групи реагування патрульної поліції Тячева.

На всіх порушників правил безпеки дорожнього руху складені відповідні адмінматеріали.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів