Заступник головного поліцейського Закарпаття відвідав Чеську Республіку з робочим візитом

Заступник головного поліцейського Закарпаття відвідав Чеську Республіку з робочим візитом
Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович очолив делегацію поліції Закарпаття в Чеську Республіку для обміну досвідом та участі в кінологічному чемпіонаті. ГУНП в Донецький області представило свою команду на чолі з керівником кінологічного центру Леонідом Котовим.

 

Поліція Закарпаття та Донеччини відвідали ЧеськуРеспубліку для участі в Чемпіонаті зі службової кінології перехідного кубку Краю Височина та знайомства з особливостями оперативного реагування іноземних екстренних служб. Делегацію очолив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович.

Знайомство з роботою чеських колег розпочалося з аналізу роботи ситуаційного центру, який координує роботу екстрених служб, що миттєво реагують на повідомлення громадян. Правоохоронцям Закарпаття та Донеччини показали алгоритм взаємодії поліції та рятувальників і роботу екстренної медицини. Чеські колеги продемонстрували, що відбувається після повідомлення про подію на лінію «112» і яким чином здійснюється подальше реагування. Багато часу приділили і обміну досвідом між кінологічними центрами.

Така співпраця відбувається в рамках співдружби Закарпаття та Краю Височина. Українська делегація пробула в Чехії з робочим візитом чотири дні.

Команда з кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області взяла участь у місцевому чемпіонаті. Кінологи Сергій Свиставк з ГУНП в Закарпатській області та Назар Зубричев з ГУНП Донеччини достойно представили Україну у змаганнях. Нагадаємо, що Перший відкритий міжнародний чемпіонат з багатоборства кінологів, який проходив на Закарпатті у вересні минулого року, завершився перемогою кінолога Мартіна Ружички з міста Їглава, Краю Височина з його десятирічною бельгійскою вівчаркою Кімом.

Під час робочого візиту Ярослав Лебович обговорив з керівництвом поліції Краю Височина подальшу співпрацю правоохоронців, в тому числі й участь представників України в спортивних та кінологічних змаганнях серед правоохоронців в Чехії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

29 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів