В Ужгороді відбувся творчий вечір заслуженої артистки України Наталії Засухіної

В Ужгороді відбувся творчий вечір заслуженої артистки України Наталії Засухіної
Цьогоріч виповнилося 60 років акторці Закарпатського академічного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Наталаї Засухіної.

 

Акторка народилася в місті Біла Церква на Київщині в родині військовослужбовця та вчительки. Закінчила Хустське культосвітнє училище та Рівненський інститут культури. І вже сорок років її доля пов’язана із театром. Зараз Наталія Засухіна завідує трупою обласного театру.

З нагоди ювілею у залі Ужгородського замку газета «Неділя» організувала творчу зустріч із заслуженою артисткою України. Глядачі побачили уривки з шедеврів української класики, в яких грає ювілярка, зокрема роль Проні Прокопівни з вистави «За двома зайцями», матері Гордилі зі спектаклю «Крок від любові». Безперечно, був і вихід до глядача і в образі циганки Моргіти, за якою акторку знають більшість ужгородців.

Драматичну акторку Наталію Засухіну, яка вміє викликати сльози і сміх, вітали друзі, колеги з театру, знайомі, яких у життєрадісної та діяльної акторки чимало. Бажали їй отримати нарешті роль, в якій би сповна проявився її талант.

Uzhgorod.net.ua

 

30 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів