За добу на Закарпатті злодії встигли чимало нацупити

За добу на Закарпатті злодії встигли чимало нацупити
Оперативно розкрити майнові злочини вдалося березнянським, мукачівським та берегівським поліцейським. Також фігурантів майнових злочинів розшукали в Ужгороді, Кам’яниці та Мукачеві.

 

За добу закарпатська поліція встановила особи фігурантів майнових злочинів, що трапилися на території області. 

У Великому Березному після відпочинку з товаришем мешканець селища позбувся мобільного телефону. Поліція, що прибула за викликом, встановила, що у викраденні телефону обґрунтовано підозрюється чоловік, якого заявник 29 травня покликав у гості. Як з’ясували слідчі, коли господар відволікся, гість взяв телефон та покинув межі помешкання.

Фігуранта майнового злочину, що кваліфікується як крадіжка, оперативно розшукали. Ним виявився 32-річний мешканець Великого Березного. Слідство у справі триває. 

Крадіжку телефону оперативно розкрили також берегівські слідчі. Про факт крадіжки її гаджету з підвіконня магазину, повідомила продавець закладу. Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 51-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець села Попово Берегівського району. 

За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. 

Викрадений мобільний знайшли і ужгородські поліцейські. Опрацювавши матеріали за заявою мешканки обласного центру Закарпаття, поліцейські встановили, що 23 травня продавець магазину залишила свій телефон без нагляду на прилавку магазину одягу, де працює. Цим і скористався 27-річний раніше судимий за майнові злочини мешканець Чопа. 

Наразі фігуранта опитали. Слідство у справі триває. 

У Мукачеві ж слідчі швидко розшукали викрадача комп’ютерної техніки та господарських речей. Слідством встановлено, що 29 травня в обід до будинку заявника проникла особа, яка викрала звідти монітор, флекс та особисті речі чоловіка. 

Завдяки злагодженій співпраці між сектором кримінальної поліції, слідчим відділом та патрульною поліцією у Мукачеві, фігуранта злочину вдалося оперативно розшукати. Ним виявився 34-річний мукачівець. Досудовим слідством, встановлено, що цей мешканець Мукачева, причетний також до крадіжки ювелірних виробів з будинку мукачівця. Слідчі з’ясували, що 28 травня у період часу з 12:00 до 15:30 через вікно він проник до будинку заявника та викрав звідти ювелірні вироби та гроші. 

За фактом злочинних дій у поліції розпочали слідство. За обома фактами, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Речові докази у нього вилучили. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів