Обґрунтованість повідомлень-рішень на понад 4 млн грн довели в судах юристи ДФС Закарпаття

Обґрунтованість повідомлень-рішень на понад 4 млн грн довели в судах юристи ДФС Закарпаття
У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області повідомляють, що упродовж чотирьох місяців 2018 року судовими органами, за позовами фіскальних органів краю, прийнято рішень по 60 справі на загальну суму понад 22,08 млн грн. У більшості випадків фахівці фіскальної служби області у судовому порядку доводять обґрунтованість своїх вимог до платників податків. Правомірність дій фахівців ДФС Закарпатської області підтверджено по 84 справах на суму 29,06 млн грн.

 

Загалом упродовж січня-квітня 2018 року у провадженні юридичних підрозділів фіскального відомства області на розглядах в судах держави знаходилось 652 справ на загальну суму 480,66 млн грн, в тому числі справи, провадження по яких відкрито в минулих роках.

Варто зазначити, що за категоріями більшість справ це справи по скасуванню податкових повідомлень-рішень та стягнення податкового боргу. У органах ДФС Закарпаття наголошують, що суб’єктам господарювання варто утримуватись від сумнівних операцій у фінансово-господарській діяльності.

ДФС у Закарпатській області

 

30 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів