Один із учасників бійки в Мукачеві затриманий, двоє оголошені в розшук

Один із учасників бійки в Мукачеві затриманий, двоє оголошені в розшук
Затриманому розбишаці суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

 

Житель Мукачівщини переховувався від органів досудового розслідування за хуліганство,  вчинене групою осіб. Поліцейські розшукали підозрюваного та доставили до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Під час розслідування кримінального провадження співробітники Мукачівського  відділу поліції  встановили, що  20-річний мешканець с.Нижній Коропець, що на Мукачівщині, разом з  іншими  двома однолітками у міському парку по вул.І.Парканія вчинили бійку з неповнолітніми. В результаті хуліганських дій постраждало троє 16-ти та 17-ти – річних місцевих юнаків.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились мешканці Мукачівського району. Молоді чоловіки тривалий час переховувались від органів досудового слідства за кордоном. Зараз одного з підозрюваних дільничні офіцери спільно з працівниками кримінальної  поліції Мукачева розшукали та доставили до  суду. Мешканцю с.Нижній Коропець обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Інших – оголошено у розшук. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

30 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів