Берегівські поліцейські розкрили три майнові злочини за добу

Берегівські поліцейські розкрили три майнові злочини за добу
На Берегівщині працівники поліції розшукали підозрюваних у крадіжці двох мобільних телефонів та гаманця з грошима. За фактами триває слідство.

 

Працівники  сектору кримінальної поліції Берегівщини оперативно розкрили три майнові злочини. У скоєнні двох із крадіжок підозрюється 14-літня школярка. 

Кілька днів тому 14-літня мешканка села Велика Бакта викрала два мобільні телефони із роздягальні спортзалу школи, де навчається. Потерпілими виявилися однолітки школярки, дві учениці навчального закладу. Одна з них є жителькою Берегова, інша — села верхні Ремети. У скоєному неповнолітня зізналася і наразі надає показові свідчення. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Ще одного підозрюваного в крадіжці гаманця з грошима затримали в Берегові. 49-річний чоловік зізнався, що забрав чужі речі з кабінету в адміністративній будівлі райцентру. Речові докази вилучили та повернуть потерпілій місцевій мешканці. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

31 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів