Іршавські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних за скоєння злочинів

Іршавські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних за скоєння злочинів
Працівники сектору кримінальної поліції розшукали двох чоловіків, один з яких ухилявся від суду за нанесення тілесних ушкоджень, а інший розшукувався за крадіжку грошей з монастиря. За фактами триває слідство.

 

Працівники поліції Іршавщини розкрили крадіжку грошей із монастиря. Про злочин поліцейським повідомила 64-річна жінка. Заявниця дала приблизний опис чоловіка, якого бачила всередині приміщення і після візиту якого пожертвувані прихожанами гроші зникли. На розшук чоловіка були орієнтовані відділи та відділення поліції області. За фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжки з проникненням у приміщення).

У результаті проведених заходів, працівники поліції встановили, що розшукуваний нелегально перетнув кордон з Білорусією. 39-річного львів’янина доставили в Україну. Наразі він надає показові свідчення. 

Інший розшукуваний іршавськими поліцейськими чоловік — 46-річний житель села Великий Раковець. Слідчі Іршавського відділення поліції повідомили йому про підозру в нанесенні тілесних ушкоджень 24-річному чоловіку. За фактом велося розслідування в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Проте чоловік переховувався і ухилявся від явки до суду. Працівники сектору кримінальної поліції розшукали підозрюваного. Чоловік зобов’язаний з’явитися на призначене судове засідання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів