Трійця наркоманів потрапила до рук закарпатської поліції

Трійця наркоманів потрапила до рук закарпатської поліції
Три випадки зберігання марихуани та метамфетаміну зафіксували працівники поліції Ужгорода, Перечина та Мукачева. Вилучені речовини направлено на експертизу.

 

Сьогодні, 1 червня, близько 4-ої години ранку, під час патрулювання вулиць у Перечині працівники сектору реагування патрульної поліції перевірили автомобіль «ВАЗ-2109», припаркований поблизу магазину. Водій, мешканець смт.Великий Березний,  та пасажир авто при наближенні правоохоронців помітно нервували та поводились підозріло.

При поверхневій перевірці автомобіля поліцейські виявили в салоні транспортного засобу прозорий поліетиленовий пакет із п’ятьма грамами речовини, схожої на марихуану. За попередньою інформацією, речовина належить перечинцю, пасажиру авто. Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Фігуранти справи опитані і зобов’язані явкою до відділення поліції.

Близько 5 грамів речовини, зовні схожої на марихуану, вилучили в мешканця Тернопільської області працівники поліції Ужгорода вчора. За повідомленням екіпажу патрульних, на вулиці Льва Толстого в Ужгороді вони перевірили перехожого, який порушував громадський порядок і виявили в нього пакет з наркотиками. Речовини вилучили та направили на експертизу. 

Два випадки зберігання наркотиків зафіксували поліцейські Мукачева. По вулиці Митрополита Володимира чергові екіпажу патрульних провели поверхневий огляд мешканця села Руське і виявили в нього наркотики. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що  чоловік зберігав півграма амфетаміну в згорнутій п’ятигривневій купюрі. Вилучене направлено на експертизу.

Близько грама амфетаміну та півграма марихуани поліцейські вилучили в мукачівця на вулиці Ілони Зріні. Громадянина опитали та зобов’язали явкою до поліцейського відділку.

Усі факти зберігання наркотичних речовин задокументовані та розслідуються працівниками слідчого управління поліції Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів