Чи отримає цьогоріч хтось із журналістів Закарпаття публіцистичну премію імені В'ячеслава Чорновола?

Чи отримає цьогоріч хтось із журналістів Закарпаття публіцистичну премію імені В'ячеслава Чорновола?
Держкомтелерадіо України оголошує черговий прийом до 10 серпня 2018 року творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

 

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.

На здобуття премії, крім примірника твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих ЗМІ, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD), також подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою твору та його автора; копія паспорта або паспортів кожного члена колективу.

Твори й супровідні документи подаються за такою адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Держкомтелерадіо (з поміткою "на здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики").

З Положенням про премію можна ознайомитися на офіційному сайті Держкомтелерадіо.

Премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. Нині розмір премії становить  20 тисяч гривень.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА

 

01 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів