В Ужгороді почала працювати «Майстерня міста»

В Ужгороді почала працювати «Майстерня міста»
Сьогодні в Ужгороді, вже другий рік поспіль, відкрилася «Майстерня міста». У рамках масштабного урбаністичного фестивалю на набережній Незалежності біля колишнього приміщення «Укртелекому» впродовж 5 днів триватимуть різноманітні майстер-класи, дискусії, обговорення, як зробити Ужгород кращим.

 

Під час відкриття міський голова Богдан Андріїв подякував організаторам, відзначив, що на волонтерських засадах, без використання бюджетних коштів залучено громадськість, експертів до обговорення найрізноманітніших аспектів життя Ужгорода, для налагодження тіснішої комунікації між владою і громадськими активістами, з молоддю.  «Запрошую всіх до активного обговорення, яке триватиме впродовж найближчих 5 днів. Переконаний: найкращі ідеї, які тут звучатимуть, будуть спільними зусиллями влади і ужгородців реалізовані для поліпшення якості життя в нашому місті», – запевнив Богдан Євстафійович.   

Керівник «Агенції розвитку міста Ужгорода» Маріанна Собран, яка є головною організаторкою фестивалю, зазначила, що «Майстерня міста-2018» – не менш насичена та цікава, ніж торік. Зокрема, працюватимуть панелі:  розвиток молодіжних рухів і підтримка молоді; Ужгород туристичний; збереження культурної та історичної спадщини міста; розвиток громадських просторів; сталий розвиток;  ЕкоУжгород; культурне різноманіття міста.

За всіма анонсами і новинами можна стежити на сторінці Майстерні в мережі Фейсбук https://www.facebook.com/uzhhorodurbanworkshop/

Урочисте відкриття «Майстерні міста» завершив феєричний виступ від студії сучасного танцю «Бліц». 

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

01 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів